KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki ABC Orituvalle

Työpaikat / Kokki ABC Orituvalle

Kokki ABC Orituvalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Orivesi Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme Orivedelle legendaariseen ABC Oritupaan kokkia. Työtehtäviisi kuuluu mm. ala carte annoksien, pizzojen ja pikaruokien valmistaminen. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut kokki tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, innokkaita työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin syyskuun loppuun. Tehtävään on myös mahdollista työllistyä vain kesän ajaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Tuntimäärä on 60-90h/3 vko tai sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna 24h). Palkka on alan TES-mukainen.

Tehtävään etsitään kokkia tai kokkiopiskelijaa, jolla on reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä motivaatiota uuden oppimiseen. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Oletko sinä innokas kokkaaja, jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa? Lähetä hakemuksesi, sillä etsimme juuri sinua!

Valtatie 9, 35300 Orivesi