KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokoonpanijoita Orimattilaan

Työpaikat / Kokoonpanijoita Orimattilaan

Kokoonpanijoita Orimattilaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Orimattila Teollisuus/tuotanto

Haemme pitkäaikaiseen työhön kahta käsistään kätevää ja fyysiseen työhön soveltuvaa puu- ja metallituotteiden kokoonpanijaa Orimattilaan.

Työhösi kuuluu koota käsin asiakasyrityksen metalliosista ja puusta valmistettavia tuotteita. Perustyökalut, kuten paineilma- sekä sähkötyökäsikoneiden käyttö on työssäsi arkipäivää, joten katsomme kokemuksen näiden käytöstä tehtävässä ehdottomaksi eduksi. Työ vaatii jonkin verran voimaa ja valmiutta fyysiseen työhön, sillä koottavat tuotteet valmistetaan puusta tai metallista ja niiden siirtelyn/nostelu vaatii valmiutta perusfyysiseen työhön.

Lisäksi eduksi katsomme sinulta aikaisempaa kokemusta jonkinlaisista kokoonpanotehtävistä sekä esimerkiksi puu/metallialan tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään perehdytetään.

Tarjolla on käytännönläheinen ja kokoaikainen työ omalla alallaan hyvin menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta kesän aikana sopimuksen mukaan. Olethan valmis sitoutumaan ainakin pitkälle syksyyn saakka töihin, etsimme pidempiaikaista tekijää. Työssä on tarjolla hyvä mahdollisuus myös vakituiseen tehtävään!

Työ on päivätyötä, työaika ma-pe klo 7-15.30.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, hae meille ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi ja työ-/koulutustaustastasi. Laitathan hakemuksen pikaisesti, työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.