KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Senior Consultant - Asiantuntijarekrytointi

Työpaikat / Senior Consultant - Asiantuntijarekrytointi

Senior Consultant - Asiantuntijarekrytointi

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Toimistotyö Henkilöstöhallinto/rekrytointi Barona HR Oy

Rekrytoinnin kokenut ammattilainen, haluatko uusia haasteita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Baronan asiantuntijarekrytointeihin keskittynyttä huipputiimiä, jossa vastuu ja vapaus ovat kantava ohjenuora.

Barona on muuttuvan työelämän asiantuntija ja Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita henkilöstön rekrytointiin ja resursointiin, kehittämiseen, sopeuttamiseen sekä ammatilliseen kuntoutukseen. Rekrytoimme asiakasyrityksiemme palvelukseen eri alojen osaajia, päälliköitä ja asiantuntijoita. Rekrytoinnin tukena tarjoamme myös suorahakua ja soveltuvuusarviointeja. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimialaosaaminen ja innovatiivinen tapa toimia.

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt Helsingin keskustan uudistettuun päätoimistoomme kokenutta rekrytoinnin ammattilaista toteuttamaan monipuolisia taloushallinnon, hallinnon ja HR:n rekrytointeja. Seniorikonsulttina vastaat asiakkaidemme rekrytointiprosesseista alusta loppuun. Laadit työpaikkailmoitukset, käsittelet hakemukset ja hoidat haastattelut sekä ehdokkaiden esittelyn asiakkaille. Tehtävässä toimit läheisesti asiakasrajapinnassa, hoidat asiakassuhteita ja kasvatat asiakkuuksia. Pääset tekemään myös haastavia suorahakuja ja riippuen kiinnostuksestasi, vastaamaan soveltuvuusarvioinneista.

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden itsenäiseen työhön sekä mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi monipuolisessa tehtävässä. Alan johtavana toimijana tarjoamme mielenkiintoisimmat asiakkuudet, digitaalisesti edistykselliset työkalut ja järjestelmät sekä hyvät työsuhde-edut. Itsenäisen työn tueksi pääset osaksi energistä ja rentoa tiimiä, jonka kanssa pääset myös kehittämään työmenetelmiä ja – järjestelmiä. Meillä työskentelyä ohjaa ajatus vapaudesta ja vastuusta sekä luottamuksesta jokaista työntekijäämme kohtaan, mikä näkyy myös jokapäiväisessä työssämme. Lue täältä lisää tiimistä ja työstämme.

Toivomme

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta ja näkemystä ammattimaisen rekrytointiprosessin läpiviennistä eri menetelmin sekä halua toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtävän luonteen mukaan omaat itsenäisen ja tavoitteellisen työtavan sekä nautit vastuusta. Luonteeltasi sovit dynaamiseen ympäristöön: toimit hyvin keskellä muutosta ja pystyt hyppäämään nopeasti yllättäviin ja haastaviin tilanteisiin.

Tehtävässä menestyminen vaatii

  • Hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja
  • Kykyä oppia sekä tahtoa kehittyä ja kehittää
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kiinnostusta työelämän murroksesta ja siitä miten työtehtävät ja taidot muuttuvat
  • Etuna kiinnostus työnantajamielikuvan ja työntekijäkokemuksen kehittämistä kohtaan

Avara toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman vieressä. Työsuhde on vakituinen ja toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 30.6.2020. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sari McEvoy, 050 468 8382.

Kerrothan hakemuksessa toimialoista ja työtehtävistä, joihin olet erikoistunut!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Töölönlahdenkatu 3, 00100 Helsinki