KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

C-kortillinen asentaja

Työpaikat / C-kortillinen asentaja

C-kortillinen asentaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Vantaa Espoo Kerava Tuusula Kirkkonummi Asennus/huolto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Omaatko C-kortin, mutta haluaisit päästä haastamaan itseäsi useammin myös muualla kuin ratin takana? Nyt siihen on oiva mahdollisuus! Etsimme nimittäin asiakasyrityksellemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen kädentaitajaa, jolle ajaminenkaan ei ole vierasta.

Työtehtävät koostuvat pääosin päivävuorossa tehtävistä asennustöistä pääkaupunkiseudun vaihtelevissa kohteissa, minkä lisäksi ajat työssäsi myös raskasta kalustoa (kuorma-auto tai suurempi pakettiauto). Työt alkavat päivittäin Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevasta työhönottopisteestä.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli työkaluihin tarttuminen ja ajoittain likaisetkaan olosuhteet eivät hirvitä sinua. Sinun ei tarvitse olla ammattiasentaja, vaan ymmärrys asennustehtävien päälle riittää tehtävässä alkuun pääsemiseen. Kokemuksesi on voinut kertyä vaikkapa puhtaasti harrastuspohjalta.

Toivomme sinulta kuitenkin löytyvän valmiiksi vähintään C-luokan ajokortin sekä voimassa olevan Työturvallisuuskortin. Asenteeltasi olet työteliäs ja uskallat tarttua uusiin haasteisiin. Perehdytys muun muassa työturvallisuusasioihin tapahtuu suomeksi, joten toivomme hakijalta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme voimassa olevan kuljettajan ammattipätevyyden ja Tieturva 1 -kurssin suorituksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista antaa Baronalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa puhelimitse 050 471 3321 tai sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi