KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Pumppuasentaja

Työpaikat / Pumppuasentaja

Pumppuasentaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Vantaa Espoo Kerava Tuusula Järvenpää Asennus/huolto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsimme asiakkaallemme asentajaa viemäreiden ja putkistojen ohipumppaustehtäviin vaihteleviin työkohteisiin Uudenmaan alueelle. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja töitä tehdään pääosin päivävuorossa. Työhönottopiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Pumppuasentajana työskentelet pesu- ja purkupalveluihin erikoistuneessa yrityksessä pumppu- ja putkiasennuksissa, ja työtehtävät pitävät sisällään myös kuorma-autolla tai isommalla pakettiautolla ajoa. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta työn luonteesta johtuen työpäivät saattavat ajoittain venyä. Valitulle henkilölle järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Toivomme hakijalta yleisten käsityökalujen käyttökokemusta sekä perusymmärrystä teknisistä asennustehtävistä. Osaaminen voi olla karttunut joko koulutuksen, työn tai harrastuksen kautta. Lisäksi sinulla tulisi olla C-luokan ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen työtä tukevista tehtävistä ja kokemuksen kuorma-auton ajamisesta. Lisäksi voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä Tieturva 1 -kurssin suoritus ovat hyödyksi tehtävään haettaessa. Matkustusvalmius ja valmius ajoittaiseen päivystykseen/varallaoloon ovat myös eduksi tehtävässä, mutta eivät ehdottomia edellytyksiä työn saamiselle.

Tehtävään soveltuva henkilö omaa positiivisen ja itseohjautuvan työskentelytavan, eikä työskentely ahtaissa ja ajoittain likaisissa tai fyysisesti raskaissa oloissa tuota ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen asentajan tehtävän hyvässä ja joustavassa organisaatiossa. Pääset osaksi kehuttua työporukkaa, joka on sekoitus nuoruuden intoa ja vankkaa kokemusta. Työ on liikkuvaa, mikä tuo päiviisi varmasti vaihtelua.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa puhelimitse 050 471 3321 tai sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi.