KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Lähihoitajia Hoivakoti Marjaranta, Karstula

Työpaikat / Lähihoitajia Hoivakoti Marjaranta, Karstula

Lähihoitajia Hoivakoti Marjaranta, Karstula

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Karstula Kyyjärvi Saarijärvi Äänekoski Jyväskylä Ähtäri Viitasaari Terveydenhuolto/sosiaaliala Sydän-Suomen Hyvinvointipalvelut Oy

Hoivakoti Marjaranta on työpaikka, jossa jokainen työntekijä tulee kuulluksi ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa hoivakodin arkeen. Haluaisitko sinä olla osa tätä työyhteisöä?

Haemme asiakkaallemme lähihoitajia kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin sekä eripituisiin sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana sinun työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteenasi on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3), hygieniapassi, lääkehoidon koulutus sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.

Hoivakoti Marjaranta tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Karstulassa. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Marjaranta on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien, osaksi Esperiä se liittyi 2016.