KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki

Työpaikat / Kokki

Kokki

Hakuaika päättyy 13.07.2020

Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme Seinäjoen keskustassa olevaan liikennemyymälään reipasta ja työhöntarttuvaa KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian, jatkuen määräaikaisella työsopimuksella 80h/3vk.

Työssä pääset valmistamaan ruokaa monipuolisesti: noutopöytää, á la carte-annoksia, pizzoja, pikaruokaa sekä leipomotuotteita. Ei ole parempaa tapaa kehittää omaa ammattitaitoa! Tässä monipuolisessa työssä tärkeintä on, että olet luonteeltasi työhöntarttuva, ripeä ja suhtaudut hektiseen työhön positiivisella asenteella.

Edellytämme, että sinulla on ravintola-alan koulutus ja aikaisemman työkokemuksen kokin töistä katsomme eduksi. Sinun tulee olla joustava ja omata hyvä paineensietokyky. Sinun tulee olla valmis työskentelemään kaikkina viikonpäivinä aamusta yöhön. Liikennemyymälä on auki 24h vuorokaudessa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työpaikan, jossa pääset kehittymään alan monitaituriksi, sekä tietenkin mahdollisuuden tienata rahaa!

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

Eduksi luettavat asiat:

  • Salmonellatodistus