KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Timpuri

Työpaikat / Timpuri

Timpuri

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Vantaa Espoo Rakennusala RKM Group Oy

Barona Rakennus etsii asiakasyrityksellensä useita timpureita.

Kiinnostaako sinua työ, jossa voit tehdä itsenäisesti töitä monipuolisissa kohteissa? Entä kiinnostaako sinua ala, jota ei suhdannevaihtelut tai pandemiatkaan hevillä hetkauta? Entä haluaisitko työllistyä kaverin kanssa samaan firmaan? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, tässä on sinun mahdollisuutesi!

Työsi sisältää vahinko- ja korjaussaneerauksia, huoneistoremontteja sekä liiketilojen muutostöitä kohteissa, joissa on sattunut vesi- tai palovahinko, rakennuksessa epäillään sisäilmaongelmia tai nähdään tarvetta korjausrakentamiselle. Tarvitset vain oman auton ja käsityökalut, niin voit kääriä hihat ja aloittaa työt!

Ammattiosaaminen on meille niin tärkeää, että valitsemme joukkoomme vain parhaat tekijät. Mutta ehkä se oletkin juuri sinä!

Olet etsimämme timpuri, jos tunnistat itsesi seuraavista väittämistä:

  • Olen monipuolinen osaaja ja pystyn tekemään saneeraustyöt itsenäisesti ja laadukkaasti alusta loppuun, purkuvaiheesta viimeiseen pintaan saakka.
  • Minulla on yrittäjämäinen asenne sekä halua oppia ja kehittyä.
  • Tulen hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa: Pystyn viestimään asiakkaan kanssa projektiin liittyvistä asioista ja saan hänet hyvälle tuulelle – tai ainakin lupaan olla lisäämättä kosteusvahingon kohdanneen asukkaan tuskaa.

Erotut vahvasti eduksesi, jos sinulla on kokemusta vahinkosaneerauskohteiden korjaustöistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään ja koulutetaan tarpeen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Joona Jokinen, puh. 050 572 4677, joona.jokinen@barona.fi.

Millaiseen yritykseen pääset töihin?

  • Kotimainen vahinko- ja korjausrakentamisen palveluyritys vuosien kokemuksella.
  • Kiinteistövahinkojen torjunta ja korjaaminen, rakentamisen kattavat asiantuntijapalvelut sekä olosuhdehallinta mm. rakennustyömailla.
  • Yhteistyökumppaneina ja asiakkaina johtavat toimijat vakuutus- ja kiinteistöalalta, julkiselta sektorilta ja teollisuudesta.