KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Työpaikat / TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, Uudenmaan Sairaalapesula Oy

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kerava Teollisuus/tuotanto Johtotehtävät Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Haemme asiakkaallemme Uudenmaan Sairaalapesulalle Tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotannon päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä. Toimipaikkana on Keravan yksikkö.

Toimit tuotanto-organisaation esimiehenä ja vastaat tuotannon henkilöjohtamisesta ja resurssoinnista sekä tuotannon kehittämisestä. Edellytämme sinulta hyvää päätöksentekovalmiutta, suunnitelmallisuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä ymmärtämystä teollisista prosesseista. Odotamme hakijalta useamman vuoden esimieskokemusta ja innostavaa esimiestyyliä sekä kokemusta Lean-johtamisesta ja -kehittämisestä. Tehtävään vaaditaan vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä, ja näköalapaikan terveydenhuollon tekstiilihuoltoon alan johtavassa tuotantoyksikössä Suomessa. Työn aloitusaika on sovittavissa, mutta mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.