KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Microsoft 365 pilvipalveluiden asiantuntija

Työpaikat / Microsoft 365 pilvipalveluiden asiantuntija

Microsoft 365 pilvipalveluiden asiantuntija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Etsimme jatkuvasti yritysasiakkaillemme IT-asiantuntijoita erilaisiin työtehtäviin. Työtehtävät painottuvat vallitsevan tilanteen johdosta lähitulevaisuudessa etätyöskentelyyn ja tehtävät ovat kestoltaan eri pituisia. Voit olla etsimässä pitkäaikaisempaa työtä tai seuraavaa projektia Microsoftin 365 pilvipalveluiden parissa.

Haemme tällä hetkellä aktiivisesti Uudellemaalle Microsoft 365-asiantuntijoita. Roolissasi tuet, ylläpidät ja kehität Microsoft 365 pilvipalveluratkaisuja erilaisissa ympäristöissä. Tehtävässäsi pääset auttamaan uusien Microsoft 365 toiminnallisuuksien käyttöönotoissa ja osallistut myös haastavempien teknisisten kysymysten ratkomiseen.

Työhön sisältyy jatkuvan palvelun tehtäviä tikettien ja häiriönhallinnan parissa sekä projektiluontoisia tehtäviä asiakastoiveiden ja uusien toiminnallisuuksien käyttöönoton myötä. Pääset toimimaan monipuolisesti Microsoft 365-ratkaisujen parissa, mutta eniten työpöydälläsi tulevat olemaan Azure, Azure AD, Exchange, OneDrive- ja Teams-liitännäiset tehtävät. Olet kiinnostunut tietoturvasta ja osaat huomioida tietoturvallisuuden ylläpitämiesi Microsoft 365 toimintojen osalta.

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on jo työelämästä näyttöjä Microsoft 365 -ratkaisujen ylläpidosta ja Microsoftin eri hallintaportaalit ovat tulleet tutuksi. Taustasi voi olla joko IT-alan palveluyrityksestä tai yrityksen sisäisäisestä IT-organisaatiosta. Tärkeää on, että omaat näkemystä Microsoftin 365 -palveluista, jonka pohjalta kykenet tekemään ehdotuksia, löytämään ratkaisuja ja ymmärtämään ympäristön palveluiden keskinäisiä riippuvuuksia. Tehtäviin kuuluu paljon kommunikointia eri sidosryhmien kanssa, joten odotamme myös, että tekniset asiat kääntyvät kansankielelle sujuvasti.

Hakijalta odotamme:

• Riittävää Microsoft 365 palveluiden osaamista aiempien työtehtävien, projektien, harrastuneisuuden, muun hankkeen tai soveltuvan tutkinnon kautta

• Halua toimia eri sidosryhmien kanssa ja siihen vaadittavia viestintätaitoja

• Aktiivista otetta oman osaamisen ylläpitämiseksi

• Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

• Laajat urakehitysmahdollisuudet Suomessa ja ulkomailla

• Huippukollegat ja täyden tuen työskentelylle asiantuntevalta tiimiltä ja esimieheltä

• Hyvän työilmapiirin ja itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota

• Monipuoliset asiantuntijan tehtävät vaihtelevissa työympäristöissä

Osassa ympäristöjä tehtävään valituille henkilöille teetetään henkilöturvallisuus-selvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen. Jos kiinnostuit, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi ja ensimmäinen mahdollinen aloituspäivämäärä. Haastattelemme jo hakuajalla.

Kysymyksiin vastaa mielellään Tomi Lindroos (+358 50 536 7725, tomi.lindroos@barona.fi).