KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Lähitukihenkilöitä Atealle Kainuun alueelle

Työpaikat / Lähitukihenkilöitä Atealle Kainuun alueelle

Lähitukihenkilöitä Atealle Kainuun alueelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kajaani Iisalmi Kuusamo Oulu Suomussalmi Sotkamo IT/tietoliikenne ATEA Finland Oy

Oletko IT-alan osaaja ja koet nimenomaan kasvokkain tapahtuvan teknisen tuen ja ongelmanratkonnan omaksi jutuksesi? Onko sinulla jo kokemusta lähituen työtehtävistä, mutta kaipaat työurallesi nyt uusia haasteita? Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle viittä (5) uutta lähitukihenkilöä pitkäaikaiseen projektiin, jossa vaihtelevat työympäristöt ja työtehtävät tarjoavat takuulla tekijälleen uutta haastetta ja oppia. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Atealla on käynnistymässä loppuvuonna 2020 mittava projekti, johon etsimme nyt useampia ammattitaitoisia ja itsenäisen työnotteen omaavia lähitukihenkilöitä. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään useammassa asiakaskohteessa Kainuun alueella. Työ on siis luonteeltaan liikkuvaa ja edellyttää tekijältä omaa autoa, matkustusvalmiutta ja myös hyvää työarjen organisointikykyä. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään niin työasemien, oheislaitteiden, mobiililaitteiden, AV-laitteiden kuin verkkolaitteidenkin parissa. Työ on hyvin sosiaalista, sillä tulet työskentelemään vahvasti asiakasrajapinnassa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus ja vähintään noin 1-2 vuoden työkokemus vastaavista lähituen työtehtävistä. Sinulla on myös aitoa halua ja motivaatiota syventää osaamistasi omalla työurallasi ja sytyt siitä, kun opit jotakin uutta. Toivomme, että osaat tarttua työtehtäviin itsenäisesti ja organisoida omaa työarkeasi, mutta et kuitenkaan ole täysin yksinäinen susi. Osaat kommunikoida, sopia asioista ja hoitaa työtehtäviäsi niin, että koko tiimin arki on sujuvaa. Atealla hoidetaan työt ammattitaitoisesti ja laadukkaasti, mutta se ei tarkoita sitä, ettei työpäivät saisi pitää sisällään myös naurua ja huumoria.

Kyseessä on 12kk:n kestävä määräaikainen työsuhde, jossa on vahva optio jatkosta. Työ on täysipäiväinen (37,5h/vko) ja työaika sijoittuu arkipäiville, ma-pe klo 8-16. Työt alkavat loppuvuonna 2020, arviolta marraskuussa. Haku on käynnissä kesän ajan ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Miksi työllistyä Barona IT:n kautta Atealle?

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Atealla olemme ylpeitä siitä, että asiakkaalla ei ole sellaista ongelmaa, johon emme ratkaisua löydä. Hoidamme asiakkaan IT-haasteet kokonaisvaltaisesti yksittäisen käyttäjän pienimmästä murheesta aina laajoihin tuotannollisiin ratkaisuihin asti. Työ tehdään aina istuen asiakkaan puolella pöytää ja asiakkaan bisneksen ehdoilla.

Jokainen työntekijämme nähdään yhdenvertaisena ja vuokratyöntekijänä saat samat mahdollisuudet kuin kuka tahansa Atealla. Vuoden 2019 aikana olemme lanseeranneet täysin uuden sisäisen koulutusohjelman, jonka kautta teknisille henkilöillemme tarjotaan mahdollisuus kehittää osaamistaan ja sitä kautta siirtyä haastavimpiin tehtäviin, oli kyseessä sitten palvelin-, virtualisointi-, verkko-, tai muut ICT-ratkaisut.

Yksi strategiamme kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

  1. TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

  2. Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.

  3. Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi tehtävään hakulomakkeen kautta. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, ethän epäröi soittaa tai lähettää sähköpostia: Noora Partala, 040 558 4069, noora.partala@barona.fi