KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotantotyöntekijä, Oy Kontino Ab

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä, Oy Kontino Ab

Tuotantotyöntekijä, Oy Kontino Ab

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Vantaa Helsinki Kerava Järvenpää Tuusula Teollisuus/tuotanto Oy Kontino ab

Haemme teräksen myyntiin ja käsittelyyn erikoistuneelle suomalaiselle perheyritykselle Oy Kontino Ab:lle Vantaalle tuotantotyöntekijää poraus- ja aukotuslinjalle.

Asiakasyrityksemme kouluttaa uuden työntekijän työtehtäviinsä, joten tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan ja aito halu oppia.

Tehtävissäsi pääset itsenäisessä roolissa hoitamaan ison teräsvaraston päivittäisiä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu poraus- ja aukotuslinjan hoitaminen, sisältäen tarkat mittaustyöt, rälläköinti sekä linjan operointi, Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä töitä kahdessa vuorossa

Työntekijänä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Hoidat annetut työtehtävät ripeästi ja tarkasti, työturvallisuudesta tinkimättä. Pystyt työskentelemään itsenäisessä roolissa. Eduksi katsomme metallialan koulutuksen/työkokemuksen esimerkiksi koneistamisen tai levytöiden parista

Voit tutustua työtehtäviin tarkemmin yritysesittelyssä olevan videon kautta ja mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan mahdollisimman pian järjestelmämme kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.