KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Metallityöntekijöitä

Työpaikat / Metallityöntekijöitä

Metallityöntekijöitä

Hakuaika päättyy 24.07.2020

Joensuu Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun METALLITYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos vielä hallitset pyöräkoneen käytön, muista mainita se, sillä se katsotaan eduksi tiettyihin tehtäviin.

Työtehtävinäsi ovat monipuolisesti erilaisten metallikappaleiden työstö- ja viimeistelyt, esim. viisteytys sekä lisäksi laserinpurku tehtävät. Sinulla on käytettävissäsi nykyaikaiset työvälineet ja sinut perehdytetään tehtävään.

Toivomme sinulta reipasta asennetta työtä kohtaan. Olet kiinnostunut ja motivoitunut oppimaan erilaisia työvaiheita alkutuotteen saattamiseksi laadukkaaksi lopputuotteeksi.

Kauttamme saat työsuhdeperehdytyksen lisäksi e-työturvallisuuskoulutuksen. Pääset työskentelemään isossa ja nykyaikaisessa tehtaassa, jossa työkavereinasi toimivat osaavat ammattilaiset monialaisessa työympäristössä.

Työt alkavat sovitusti kesän aikana ja haussa on pitkäaikaisia tekijöitä.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi