KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Saliapulainen

Työpaikat / Saliapulainen

Saliapulainen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hämeenlinna Hotelli- ja ravintola-ala

HEI SINÄ! Haluatko päästä mukaan ravintola-alan sykkeeseen? Etsimme näppäriä, oma-aloitteisia ja energisiä keikkatyöntekijöitä ravintolan avustaviin tehtäviin Hämeenlinnan alueelle.

Hakemamme henkilöt ovat reippaita ja rempseitä ahertajia, joilta ei tahti ja puhti lopu hektisissäkään tilanteissa. Hymy on sinulle luonnollista ja nautit asiakaspalvelusta. Olet joustava ja pääset töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme sinulle puolestamme mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa työympäristössä.

Barona tuntee alueen ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi laajaan valikoimaan työskentelymahdollisuuksia. Toivommekin sinulta kykyä hypätä mukaan erilaisiin työympäristöihin sujuvasti.

Sinulla tulee olla huikean asenteesi lisäksi aikaisempaa ravintola-alan kokemusta, hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Osaan kohteistamme tarvitset auton, jotta pääset liikkumaan töihin.

Mikäli olet etsimämme näppärä saliapulainen, lähetäthän hakemuksesi pian alla olevan hakulomakkeen kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.