Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Mobiiliverkkoasentaja (tietoliikenne)

Työpaikat / Mobiiliverkkoasentaja (tietoliikenne)

Mobiiliverkkoasentaja (tietoliikenne)

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Ylivieska Asennus/huolto Eltel Networks Oy

Oletko sähköasennus- tai tietoliikenneasennustehtävien uusi tulokas tai mahdollisesti jo tehtävissä harjaantunut tekijä? Haetko haastavaa ja monipuolista työtä, jossa voi kehittyä osana alan huipputiimiä alan ammattilaiseksi? Eltel Networks Pohjoinen Oy kaipaa joukkoonsa mobiiliverkkoasentajaa (tietoliikenne) Ylivieskaan.

Tietoliikenneasentajan työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti mobiili- ja runkoverkon asennustöistä (tukiasemat, linkit, kytkimet, voimalaitteet, cw-työt ym). Työtä tehdään käytännössä usein korkean paikan asennustyönä, joten työn luonteen vuoksi sinulla tulee olla halukuutta työskennellä ulkotiloissa korkeissa paikoissa kuten mastoissa ja kiinteistöissä.

Odotamme Sinulta:

  • Sähkö – tai tietoliikennealan koulutusta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana asennusryhmää
  • Kykyä ja halukkuutta työskennellä korkealla / mastoissa
  • Vähintään B-ajokortin
  • Hyviä IT-perustaitoja
  • Valmiutta työskennellä myös viankorjaustöissä iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tarvittaessa matkustusvalmiutta

Eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä
  • Voimassa oleva mastopätevyys ja kyky korkealla työskentelyyn
  • Työturva, tieturva 1, sätky ja EA1

Henkilönä olet fyysisesti hyväkuntoinen, asenteeltasi vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, toimelias, sekä rohkea ja korkeita paikkoja pelkäämätön joustava tekijä, jolla on asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot hallussa.

Tarjoamme Sinulle erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi vastavalmistuneelle sähkö-/tietoliikenneasentajalle kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä.

Työsuhteesi on alkuun 6 kk kestävä määräaikaisuus, joka hoidetaan Barona Teollisuuden kautta. Työtehtävissä menestyminen mahdollistaa oven avautumisen pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.