KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Hitsaustaitoinen metallimies

Työpaikat / Hitsaustaitoinen metallimies

Hitsaustaitoinen metallimies

Hakuaika päättyy 07.06.2020

Tuusula Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Vepe Oy Peltonen

Haemme Tuusulassa toimivalle, metallirakenteita valmistavalle asiakkaallemme Vepe Oy Peltoselle hitsastaitoista metallimiestä pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijalta MAG-hitsaustaitoa.

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa metallirakenteiden, kuten turvakaiteiden, aitojen tai urheilukaukaloiden, hitsaamista MAG:lla. Materiaalina on pääasiassa musta rauta. Tehtävät voivat pitää sisällään myös muita metallitöitä. Työskentelet osana tuotantotiimiä pääasiassa yhdessä vuorossa, mutta toivomme sinulta myös valmiutta työskennellä tarvittaessa kahdessa vuorossa.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta koulutuksen ja työkokemuksen kautta sekä hitsauskuvien lukutaitoa. Työkielenä tehtävässä on suomi. Toivomme hakijalta kykyä työskennellä luotettavasti ja oma-aloitteisesti itsenäisessä työssä, mutta myös tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta ja halua kehittyä. Työtehtävät voivat olla myös fyysisesti raskaita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen mielenkiintoisten metallialan töiden pariin. Työpaikka sijaitsee Tuusulan Nahkelassa, joten oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin on toivottavaa. Työsuhde solmitaan alkuun Barona Teollisuuden kanssa, mutta siirtyminen asiakasyrityksemme kirjoille on myös mahdollista.

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Liekonkuja 6, 04300 Tuusula