KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Keräilijä Nescolle varastotöihin

Työpaikat / Keräilijä Nescolle varastotöihin

Keräilijä Nescolle varastotöihin

Hakuaika päättyy 03.06.2020

Orimattila Lahti Mäntsälä Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto Nesco Oy

Haemme nyt kahta keräilijää varastotöihin Orimattilaan Nesco Oy:lle töihin kesän ja syksyn sesonkiin!

Haemme ripeää ja työhön tarttuvaa tekijää sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nescolle varastoon tuotteiden keräilyyn. Työhösi kuuluu asiakastilausten keräily varastosta ja niiden valmistelu pakkaaminen lähetyskuntoon saakka. Trukin ajo opetetaan, joten emme vaadi aikaisempaa kokemusta trukin ajosta. Työ on fyysisesti raskasta ja sisältää paljon liikkumista ja nostelua.

Mikäli haet fyysistä, aktiivista ja monipuolista työtä, niin tässä voisi olla oiva työpaikka sinulle! Työssä pakkaat käsin keräiltyä tavaraa kuormalavoille ja liikut paljon, joten olethan motivoitunut ja valmis myös fyysiseen työhön. Tärkeintä tehtävässä pärjäämiselle on hyvä ja töihin tarttuva asenne.

Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa vuoroviikoin.

Työt alkavat kesäkuussa juhannuksen tienoilla sopimuksen mukaan. Haemme työntekijää koko sesongin ajaksi ainakin lokakuun loppuun saakka, joten olethan valmis sitoutumaan töihin koko kaudelle. Hyvin työssään pärjäävällä henkilöllä voi olla erinomainen mahdollisuus jatkaa töissä pidemmällekin!

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan työnhakusivustolla. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten kiinnostuessasi älä aikaile vaan jätä hakemuksesi heti tällä viikolla. Ehdokkaiden haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana touko-kesäkuun vaihteessa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat kysyä tehtävästä tai työstä lisää niin olethan yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle Baronalle numeroon 050 572 4853.

Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA