KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyjiä Alepa Malmin Nova Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä Alepa Malmin Nova Helsinki, HOK-Elanto

Myyjiä Alepa Malmin Nova Helsinki, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

Alepa on liikkeiltään nopea naapuri, joka tervehtii ja juttelee. Tämä pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju tarjoaa asiakkailleen laajat korttelitoiveilla höystetyt valikoimat. Etsimme nyt myyjiä pitämään mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä vakituiseen työsuhteeseen 15, 30 ja 37,5h/vko sopimuksilla uuteen syksyn alussa avattavaan Alepa Malmin Novaan, joka palvelee vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt. 24/7 -toimipaikassa työskentely edellyttää sinulta halukkuutta ja sopivuutta myös yötyöhön.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen.

Alepa Malmin Novan hakijoita kutsutaan erilliseen ryhmä- ja yksilöhaastattelutilaisuuteen ke 10.6.2020 klo 15 alkaen kestoltaan 3 tuntia. Varaa aika jo nyt kalenteristasi, jos kutsun tilaisuuteen aikanaan saat. Valituilla henkilöillä työt alkavat joustavasti jo kesän aikana muissa Alepa-ketjun yksiköissä harjoittelu- ja perehtymisvuoroina ennen siirtymistä työskentelemään Alepa Malmin Novaan.

Hakuaika tehtävään päättyy ke 3.6.2020.

Katso ohesta Alepa Malmin Novan esimiesten video: https://youtu.be/Jwx3mbi8I44

Malminkaari 13-19, 00700 Helsinki