KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotantotyöntekijä Orimattilaan

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä Orimattilaan

Tuotantotyöntekijä Orimattilaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Orimattila Lahti Teollisuus/tuotanto

Haemme Orimattilaan reipasta henkilöä tuotannon töihin teollisuuteen.

Mikäli olet kiinnostunut fyysisestä työstä ja etsit töitä vuoden alulta alkaen niin tämä voisi olla sinun paikkasi. Työt alkavat toukokuun lopun/kesäkuun alun aikana ja kestävät vuoden 2020 lopulle saakka. Tehtävä sopii erinomaisesti myös esimerkiksi välivuotta viettävälle pidempiaikaista työtä etsivälle henkilölle.

Töitä tehdään asiakasyrityksemme Orimattilan keskustan lähellä sijaitsevissa tuotannon tiloissa. Työhön oman pisteen hoitamista, koneenkäyttöä, tavaran siirtelyä, nostelua ja kantamista. Työssä pääset ajamaan trukkia (valmista ajo-osaamista ei vaadita, sillä kaikki työntekijät koulutetaan). Mikäli etsit pitkäaikaista työtä, missä ei tarvitse pysyä paikallaan ja pääsee liikkumaan, niin tässä voisi olla oikea työ sinua varten.

Töitä tehdään 2- tai 3-vuorossa arkipäiviin sijoittuen (työajat aamu- ja iltavuoroviikkoina, sekä 3-vuorossa lisäksi yövuoro 22-06).

Emme tosiaan vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden tehtävistä, voit olla vaikka alan vaihtaja tai välivuoden viettäjä. Toisaalta voit olla myös pitkän linjan teollisuuden tekijä, joka hakee uutta haastetta ja pidempiaikaista paikkaa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Tärkeintä on kiinnostus ja valmius fyysisen työhön ja reipas asenne työntekoon.

Aloitamme hakijoiden läpkäynnin jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen kiinnostuessasi viipyilemättä. Hakijoita tulee myös olemaan paljon, joten täytäthän huolella työ- ja koulutietosi järjestelmään. Hakemuksen pääset jättämään rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi. Mikäli tämän tyyppinen työ kiinnostaa sinua ja voisit aloittaa myöhemmin kesällä niin voit jättää hakemuksen jo nyt. Samantyyppisiä paikkoja tulee todennäköisesti auki lisää kesän aikana.

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.