KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tietoliikenneasentaja liikkuviin kenttätöihin

Työpaikat / Tietoliikenneasentaja liikkuviin kenttätöihin

Tietoliikenneasentaja liikkuviin kenttätöihin

Hakuaika päättyy 05.06.2020

Hämeenlinna Riihimäki Forssa Pälkäne Akaa Valkeakoski Asennus/huolto IT/tietoliikenne

Haemme kansainväliselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme Kanta-Hämeen alueelle tietoliikenneasentajia. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta työ edellyttää ajoittain tekijältään myös joustavuutta työaikojen suhteen. Valituille henkilöille teetetään mastotöiden edellyttämät tarkastukset, joten työpaikkasi voi olla ajoittain hyvinkin korkealla ja tuulinen.

Tietoliikenneasentajan työssä rakennat uutta verkkoa, muokkaat vanhaa verkkoa uusia tarpeita palvelevaksi ja suoritat kunnossapidollisia tehtäviä verkon laitteistoille ja komponenteille. Työsi pitää sisällään muun muassa tukiasemien ja tietoliikennelaitteiden asennuksia sekä tietoliikennekaapelointia.

Toivomme hakijalta kokemusta tietoliikennealan töistä ja halukkuutta liikkuvaan ulkotyöhön. Et pelkää korkeitakaan paikkoja, ymmärrät tietoteknisten laitteiden konfiguroinnin ja asennusten päälle ja pärjäät myös ryhmässä työskenneltäessä. Ajoittain laitteiden asentaminen esimerkiksi mastoon on hyvinkin mekaanista ns. pultin ja mutterin vääntämistä, joten myös työkalujen on pysyttävä käsissäsi. Lisäksi olet tekniikan kehittyessä kiinnostunut ja halukas oppimaan uutta. Perusedellytyksinä haettavaan tehtävään ovat lisäksi niin nuhteeton tausta kuin myös B-luokan ajokortti.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työllistyä alansa johtavan yrityksen töiden pariin ja tilaisuuden kehittyä entisestään alallasi. Palkka on kilpailukykyinen alusta lähtien ja sinulla on mahdollisuudet työllistyä joko määräaikaisuuden kautta aloittaen tai suoraan vakituiseen työsuhteeseen, sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa numerosta 050 471 3321 tai sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti livevideohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.