KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Telineasentaja

Työpaikat / Telineasentaja

Telineasentaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kittilä Rakennusala Barona Rakennus Oy

Olet luotettava, tehokas ja aikaansaava rakennustyömaan moniosaaja? Haemme Kittilän kaivos aluelle asiakasyrityksillemme motivoituneita ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä telineasentajia. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta rakennustyömailta, mutta työssä pärjätäkseen ei tarvitse olla täydellinen ammattimies. Halu kehittyä rakennusalan töissä on tarkeää.

Telineasentajan työtehtävät ovat rakennustelineiden asennus- ja purkutöitä. Työtä tehdään ryhmässä teknisten piirustusten mukaisesti ja noudattaen työpaikan terveys- ja turvallisuusvaatimuksia. Työtehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

  • Työaikasi on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.
  • Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työvarusteet ja mukavan työyhteisön. Yhteyshenkilömme auttavat mielellään mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.
  • Työturvallisuuskortti on pakollinen, mutta vanhentuneen kortin uusimisessa voimme auttaa. Kysy lisää!
  • Työt alkavat asiakastilausten mukaan.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelimitse. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Miksi Barona Rakennukselle?

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

  • Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan
  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!
  • Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia
  • Panostamme työturvallisuuteen

Haethan tehtävään pian oheisen hakulinkin kautta, tai soita suoraan Mikalle 0500 384553 tai Susannalle 0505265446, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.