KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Pakkaaja-asentaja, injektio-osasto

Työpaikat / Pakkaaja-asentaja, injektio-osasto

Pakkaaja-asentaja, injektio-osasto

Hakuaika päättyy 27.05.2020

Espoo Teollisuus/tuotanto Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle injektiotuotantoon monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin päivä/2-vuoroon Espooseen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle, vakituiseen työsuhteeseen.

Injektio-osastolla valmistetaan ja täytetään steriilejä valmisteita pulloihin ja ampulleihin. Tuotteet tarkastetaan visuaalisesti tai tarkastuskoneella, minkä jälkeen ne pakataan myyntipakkauksiin automaattisilla pakkauslinjoilla.

Pakkaamossa työskennellään pienessä tiimissä yhdessä tai ajoittain kahdessa vuorossa siisteissä pakkaamotiloissa. Pakkaaja-asentajan työhön sisältyy pakkausprosessin valvonta ja erilaiset tuotantovaiheet sekä tarkka dokumentointi: prosessikontrollien tekeminen, linjan puhdistus ja puhtauden tarkastus sekä työn aikaisten vika- ja häiriötilanteiden selvittäminen. Linja asennetaan tarvittaessa pakkaustöiden välillä tuotteiden ja materiaalikokojen vaihtuessa.

Odotamme sinulta kiinnostusta tuotantotyöhön sekä valmiutta ja uskallusta tarttua myös teknisiin töihin. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä luonteeltasi tarkka ja huolellinen. Saat työhösi hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Rekrytoinnista vastaa Barona Teollisuus Oy, mutta työsuhde solmitaan suoraan Orion Oyj:n kanssa.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Orionintie 1, 02200 Espoo