KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Fuengirolaan

Työpaikat / Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Fuengirolaan

Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Fuengirolaan

Hakuaika päättyy 31.05.2020

IT/tietoliikenne Asiakaspalvelu/palvelu Barona Services Spain S.L.

Haaveiletko työskentelystä Espanjan auringon alla? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ja IT-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle, lämpöä hehkuvassa Fuengirolassa, Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Meillä Baronan asiakaspalvelukeskuksessa Fuengirolassa on ammattitaitoinen tiimi, joka tuottaa erilaisia IT-tukipalveluja ja asiakaspalvelua asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä työntekijöille. Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen myös haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen karttuessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Haemme tiimimme vahvistukseksi nyt uusia asiakaspalvelijoita IT-tukeen. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut oppimaan IT-tukena toimimisen salat. Työkokemus vastaavista tehtävistä tai koulutus alalle katsotaan kuitenkin eduksi. Työ alkaa kesän aikana sopimuksen mukaan, vallitseva tilanne huomioiden. Jätä hakemus rohkeasti, nykyisestä olinpaikastasi riippumatta!

Mitä työtä teemme ja kenelle se sopii?

Tehtävämme on tuottaa teknistä käyttötukea asiakasyritystemme asiakkaille. Annamme ohjelmistoneuvontaa, ratkaisemme tietotekniikkaongelmia sekä suoritamme erilaisia vianselvitystoimenpiteitä. Lisäksi tiimissämme tehdään palvelukoordinointia ja toimimme sidosryhmien kanssa yhteistyössä. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimitse sekä sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta. Työ on ohjeistettua ja tukea annetaan pääasiassa Microsoft-työasemaympäristöihin.

Haemme joukkoomme ennen kaikkea vahvan asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. IT-osaamisesta on tehtävässä ehdottomasti hyötyä, mutta valmis alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Meillä on myös mahdollisuus edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella. Jos sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja olet motivoitunut oppimaan uutta sekä kehittymään alalla, tämä työ voisi sopia juuri sinulle!

Työajat ja palkkaus

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen päivätyö, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista tehtävään. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja lisäksi sinun on mahdollista tienata bonuksia päivittäiseen tekemiseesi perustuen.

Miksi Baronalle Fuengirolaan?

Espanjan asiakaspalvelukeskuksemme tarjoaa auringon ja leppoisan tiimin lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työn. Työilmapiirimme on iloinen ja motivoiva, eikä työtä tarvitse tehdä yksin – ympärillä on huippujengi! Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/ ja löydät meidät myös Instagramista @baronafuengirola.

Kohti uusia haasteita?

Laita hakemuksesi tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Me Baronalla seuraamme ja noudatamme vallitsevaan tilanteeseen liittyviä viranomaisohjeita. Haastattelut suoritetaan etäyhteyksin ja Suomesta Espanjaan siirtyminen sitten, kun se on sallittua ja turvallista. Huomioithan myös, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja sekä mahdolliset muut luotettavuuden arviointiin liittyvät asiat. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi!

Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Sakran Nuojua arkisin numerosta 0505716584.

Calle Menorca s/n, local 1 bajo, 29640 Fuengirola