KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Finance Assistant

Työpaikat / Finance Assistant

Finance Assistant

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Espoo Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Citycon Oyj

Haemme nyt asiakkaallemme Cityconille Finance Assistantia vuoden loppuun kestävään määräaikaisuuteen Espooseen.

Pääasiallisena työtehtävänäsi tulee olemaan myyntireskontran hoito aina myyntilaskujen käsittelystä perinnän hoitamiseen yhteistyössä perintätoimiston kanssa. Vastuullasi on myös vuokralaskuihin liittyvä asiakaspalvelu pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä. Ulkoisen laskutuksen ohella hoidat myös konsernin sisäistä laskutusta. Lisäksi toimit M2-matkalaskujärjestelmän pääkäyttäjänä ja hallinnoit matka- ja kululaskuprosessia. Työskentelet osana seitsemän hengen taloustiimiä kirjanpidon osastolla ja tuet työssäsi kirjanpitäjiä esimerkiksi kuukausittaisissa täsmäytyksissä ja muistioiden teossa.

Odotamme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta myyntireskontran tehtävistä sekä perinnän hoitamisesta. Olet työotteeltasi proaktiivinen, tarkka ja oma-aloitteinen henkilö, joka haluaa ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudesta. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluhenkisen asenteen. Olet käyttänyt aiemmin jotakin taloushallinnon järjestelmää ja kykenet työskentelemään suomen kielen ohella myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät alansa johtavassa yrityksessä. Pääset näkemään kiinteistöalan toimintaa aitiopaikalta sekä voit todistaa alalla tapahtuvaa muutosta mielenkiintoisten rakennusprojektien kautta. Työskentelet osana fantastista tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät ja haluavat aidosti tukea ja auttaa toisiaan. Citycon tarjoaa sinulle mahdollisuuden itsesi haastamiseen ja ammatilliseen kasvuun. Ammattitaitoosi luotetaan ja saat ottaa vastuuta työstäsi tiimin tukea unohtamatta.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Henkilöstökonsultti Katri Vaimaa 044 532 1016 / katri.vaimaa@barona.fi