KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kunnossaspitoasentaja

Työpaikat / Kunnossaspitoasentaja

Kunnossaspitoasentaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kittilä Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Telatek Service Oy

Telatek Service Oy hakee mekaanista kunnossapitoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kittilän uusiin tuotantotiloihin.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa monipuolisista teollisuuden kunnossapidon mekaanisista asennuksista, ennakkohuollosta, sekä vikakorjausten suorittamisesta. Työkielenä toimii suomi. Työ suoritetaan pääsääntöisesti päivävuorossa.

Odotamme sinulta:

  • Tiimityöskentelykykyä
  • Kykyä oppia uutta sekä reipasta asennetta

Eduksi katsomme:

  • Alan koulutusta ja kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta
  • Osaamista pumppuhuolloista
  • Kokemusta kaivosympäristössä työskentelystä

Olit sitten alasi ammattilainen, tai aloitteleva asentaja. Tärkeintä on halu kehittyä ammatissasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan yrityksessä, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat parantaneet asiakkaiden kriittisten laitteiden käytettävyyttä ja energiatehokkuutta mm. kaivos-, perusmetalli ja energiateollisuudessa jo yli 40 vuoden ajan.

Heräsikö jotain kysyttävää? Otathan rohkeasti yhteyttä Tuomas Kupariseen puh. 050 343 0289 tai tuomas.kuparinen@barona.fi.

Haethan paikka heti, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti livevideohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa. Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12 Meur.