KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Terminen pinnoittaja

Työpaikat / Terminen pinnoittaja

Terminen pinnoittaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Naantali Turku Raisio Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Telatek Service Oy

Telatek Service Oy hakee termistä pinnoittajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Naantaliin kesällä perustettavaan palvelukeskukseen.

Työtehtäviisi kuuluu termisen pinnoittajan tehtävät. Toimenkuva sisältää myös erilaisia asennustehtäviä Naantalin huoltokeskuksella, sekä mahdollisesti asiakkaiden toimipaikoissa. Odotamme valitulta myös halua opetella manuaalikoneistajan tehtäviä ja toimia.

Toivomme hakijalta:

  • Halua kehittää omaa osaamistaan ja kiinnostusta eri työtehtäviin
  • Matkustusvalmiutta pääosin kotimaassa, tarvittaessa ulkomailla
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä

Eduksi katsotaan:

  • Osaamista manuaalikoneistuksesta
  • Metallialan koulutusta
  • ymmärrystä mekaanisesta kunnossapidosta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan yrityksessä, jonka innovatiiviset ratkaisut ovat parantaneet asiakkaiden kriittisten laitteiden käytettävyyttä ja energiatehokkuutta mm. kaivos-, perusmetalli ja energiateollisuudessa jo yli 40 vuoden ajan.

Lisätietoa työtoimesta antaa Baronalta Tuomas Kuparinen Puh. 050 343 0289 tai tuomas.kuparinen@barona.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten hae paikkaa heti.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti livevideohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Telatek -yhtiöt on perustettu 1977 Raahessa. Alkutaipaleestaan asti yritys on hyödyntänyt edistyksellisiä tekniikoita teollisuuden kunnossapidossa ja raskaassa konepajavalmistuksessa. Telatek Service on kunnossapidon, asennuksen ja On-Site-koneistuksen erikoisosaaja, joka toimii Porvoosta, Nokialta, Raahesta ja Kittilästä käsin. Palveluitamme ovat mekaaninen kunnossapito, pinnoitus ja koneistus, konepajavalmistus, kokoonpano ja asennus sekä laadunvalvonta. Henkilöstöä yhtiöissä on yhteensä noin 100 ja liikevaihto on noin 12 Meur.