KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Työntekijä Teollisuuteen

Työpaikat / Työntekijä Teollisuuteen

Työntekijä Teollisuuteen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Heinola Lahti Teollisuus/tuotanto

Mikäli etsit pidempiaikaista, liikkuvaa ja aktiivista sisähommaa ja nautit vuorotyöstä, niin kannattaa ehdottomasti lukea pidemmälle!

Haemme asiakkasyrityksellemme Heinolaan tuotantotyöntekijää 3-vuorotyöhön.

Haemme työntekijää asiakasyrityksellemme koneenkäyttäjäksi. Työssäsi noudat tavarat tuotteet tilauksien mukaan varastosta, siirrät ne trukilla tai käsipelillä työstökoneelle, valitset asetukset tietokoneelta kuntoon ohjeiden mukaan ja hoidat valmista tavaraa eteenpäin. Tehtävään valittu henkilö saa työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta työstä.

Jotta viihdyisit työssäsi ja hallitsisit sen hyvin, niin arvostamme ehdottomasti kuitenkin seuraavia ominaisuuksia:

  • Joustavuutta työajoissa, sillä töitä tehdään 3-vuorossa (arkipäivisin vuoroviikoin työaikasi ovat klo 06-14, 14-22 sekä 22-06)
  • Työhöntarttuvaa ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan
  • Tekniikka ei pelota sinua, sillä tehtävä vaatii tietokoneen peruskäyttötaitoa ja halua opetella tietokoneohjatun laitteen käyttöä.
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Valmiutta perusfyysiseen työhön, sillä tehtävässä kävelet ja liikut paljon, sekä siirrät ja nostelet tuotteita.
  • Sitoutumisvalmiutta pidempiaikaiseen työhön
  • Trukinajotaitoa, tai halua oppia luottokuskiksi

Emme vaadi sinulta mitään tiettyä taustaa, voit olla vaikka alan vaihtaja. Odotamme kuitenkin, että olet motivoitunut töihin, omaat loogista päättelykykyä ja haluat oppia uusia tehtäviä ja taitoja!

Asiakkaamme hakee työhön henkilöä, joka voisi työskennellä mahdollisesti pidempiaikaisestikin. Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä ja valitun henkilön kanssa tehdään ensin määräaikainen työsopimus kesän ajaksi. Huomioithan, että emme kuitenkaan hae ainoastaan kesätyöntekijää, vaan toiveissa on pitkäaikainen työntekijä.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi niin jätä hakemuksesi heti, alamme käydä hakemuksia läpi heti.

Hakijoita paikkaan tulee olemaan näinä aikoina paljon, joten täytä hakemuksesi huolella, jotta osaamisesti, koulutuksesi ja persoonasi tulee parhaiten esille. Huomioithan, että voimme huomioimme haussa vain sähköisen hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja työstä voit tiedustella Baronalta rekrytointiprosessista vastaavalta henkilöltä: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Parhaiten tavoitat meidät puhelinaikoina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.