KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

HSEQ-asiantuntija

Työpaikat / HSEQ-asiantuntija

HSEQ-asiantuntija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Espoo Helsinki Vantaa Tekniikka Ruskon Betoni Etelä Oy

Haemme yhteistyökumppanillemme Ruskon Betoni Etelä Oy:lle HSEQ-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

HSEQ-asiantuntijana otat vastuun yrityksen terveyteen, turvallisuuteen, ympäristöön ja laatuun liittyvien tekijöiden hallinnoinnista, tavoitetason saavuttamisesta sekä pysyvyydestä koko Ruskon Betoni Etelän osalta. Tehtävä on hyvin itsenäinen ja selvitystyö kuuluukin aktiivisesti työnkuvaan. Otat vastuuta yrityksen prosessien kehittämisestä ja toiminnasta mm. ISO-standardien mukaan. Lisäksi suoritat ympäristö- ja turvallisuustarkastuksia kohteissa ja raportoit tuloksista johdolle. Toimit yhteistyössä alue- ja tehdasesimiesten kanssa, ollen aktiivisesti tuotannon tukena. Ruskon Betoni Etelän pääkonttori ja mahdollinen toimipisteesi sijaitsee Espoossa.

Toivomme hakijalta DI/insinööritason tutkintoa esimerkiksi tuotantotaloudesta ja aiempaa kokemusta teollisuudesta tai vastaavista tehtävistä. Viihdyt prosessien kehittämisen parissa sekä itsenäisessä työssä ja omaat luontaisen uteliaisuuden selvittää asioita. Konsernin kieli on suomi, mutta englannin kielen osaaminen on eduksi tehtävässä. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi muttei välttämätöntä.

Tarjoamme tehtävään valitulle kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden bonusjärjestelmään. Muina työsuhde-etuina tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon ja virikesetelit. Tehtävänkuva tarjoaa kehityshaluiselle ja omatoimiselle henkilölle erinomaisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä HSEQ-asioita suomalaisessa perheyrityksessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen hoitaa Barona. Työsopimus solmitaan Ruskon Betoni Etelän kanssa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, puh. 050 594 2521 tai kim.toivonen@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?