KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kesätyöntekijäksi Martelan Logistiikkakeskukseen

Työpaikat / Kesätyöntekijäksi Martelan Logistiikkakeskukseen

Kesätyöntekijäksi Martelan Logistiikkakeskukseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Vihti Logistiikka/kuljetus/liikenne Martela Oyj

Oletko trukinajotaitoinen varastoalan ammattilainen? Onko sinulla haussa työpaikka kesäkaudeksi?

Etsimme nyt trukinajotaitoisia kesätyöntekijöitä vahvistukseksi meille ulkoistettuun toimintoon, oman työnjohtomme alaisuuteen, Martelan Logistiikkakeskuksen tiloihin Nummelaan. Työt on mahdollista aloittaa toukokuun aikana ja töitä on tarjolla kesäkauden ajaksi, alustavasti ainakin elokuun 2020 loppuun saakka. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa kello 6:00 – 18:00 välillä.

Tarjoamme monipuolista työnkuvaa yhdessä alansa johtavan yrityksen logistiikkakeskuksessa. Töissä pääset työskentelemään varaston erilaisissa tehtävissä vastaanotosta ja hyllytyksestä aina tuotteiden keräilyyn ja lähettämiseen saakka. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä osaamista erilaisten trukkien käytöstä. Työtehtäviä suorittaessasi pääset hyödyntämään muun muassa työntömastotrukkia, vastapainotrukkia, kapeakäytäväkeräilijää sekä lavansiirtovaunua. Aikaisempi varastotyökokemus on toki tärkeää, mutta odotamme sinulta ensisijaisesti positiivista ja reipasta työotetta.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ojakkalantie 10, 03100 Vihti