KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Vuoropäällikkö Juveneksen Ravintola Mathildaan

Työpaikat / Vuoropäällikkö Juveneksen Ravintola Mathildaan

Vuoropäällikkö Juveneksen Ravintola Mathildaan

Hakuaika päättyy 01.06.2020

Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala JUVENES OY

Vuoropäällikkö salin puolelle ravintola Mathildaan. Kokoaikainen vakituinen työsuhde. Työtehtäviin kuuluu mm. ravintolapäällikön tuuraaminen, tilaisuuksien ja kokousten tarjoilujen ja järjestelyjen hoitaminen, asiakastapaamiset sekä ravintolan salin puolen päivittäisestä toiminnasta vastaaminen.

Haemme vuoropäällikköä Ravintola Mathildaan. Kokoaikainen vakituinen työsuhde. Työtehtäviin kuuluu mm. ravintolapäällikön tuuraaminen, tilaisuuksien ja kokousten tarjoilujen ja järjestelyjen hoitaminen, asiakastapaamiset sekä ravintolan salin puolen päivittäisestä toiminnasta vastaaminen.

Toivomme että sinä olet huumorintajuinen ja valmis työskentelemään monipuolisessa tehtävässä ja työympäristössä, onhan sinulla myös reipas asenne! Toivomme sinulta joko ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Aiempi työ- ja esimieskokemus alalta katsotaan eduksi. Kielivaatimuksena sujuva suomen ja ruotsin sekä englanninkielen osaaminen.

Miksi sinun kannattaisi hakea? Juvenes tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haastavan työpaikan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi kasvavassa yrityksessä. He tarjoavat myös henkilökunnalleen hyvät henkilökuntaedut.

Työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan.

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti video- tai puhelinhaastatteluina.