KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Isojen sähkökoneiden mekaaninen kokoonpanija

Työpaikat / Isojen sähkökoneiden mekaaninen kokoonpanija

Isojen sähkökoneiden mekaaninen kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Teollisuus/tuotanto

Haemme isojen sähkökoneiden kokoonpanijoita kansainväliselle asiakasyrityksellemme 2-vuorotyöhön hyvien kulkuyhteyksien varrelle Helsinkiin.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme hakee kauttamme määräaikaisiin työsuhteisiin useita kokeneita kokoonpanijoita isojen teollisuuskoneiden kokoonpanotehtäviin.

Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen peruskoulutus ja/tai aikaisempi työkokemus raskaan teollisuuden kokoonpanotehtävistä. Työtehtävät keskittyvät teollisuuteen tarkoitettujen isojen sähkökoneiden valmistukseen ja sen oheistehtäviin. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky kehittyä monipuolisen kokoonpanon saralla ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • aikaisempi kokemus metalliteollisuudesta
  • hitsaustaidon katsomme eduksi
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaisena
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen
  • kannustavan palkkiopalkkausmallin.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.