KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

C++ -kehittäjä CGI:lle

Työpaikat / C++ -kehittäjä CGI:lle

C++ -kehittäjä CGI:lle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Tampere IT/tietoliikenne CGI Suomi Oy

Asiakkaamme CGI etsii C++ -kehittäjää palkkahallinnon järjestelmän tuotekehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme C++ -kehittäjää tuotekehitystiimiin, joka kehittää CGI:n omaa palkanlaskennan ohjelmistotuotetta. Olet osa SAFe-kehitystiimiä, jossa on laaja-alaista osaamista useista ohjelmointiteknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on kehittää ohjelmistotuotetta, jolla varmistetaan lukuisten asiakasyritysten työntekijöiden palkanmaksu.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä C++:lla. Kokemus .NET-pohjaisesta front end -kehittämisestä, MS SQL Server tai Oracle -tietokannoista sekä palkkahallintoprosessien tuntemus katsotaan eduksi. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella. Edellytämme hyvää suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen taitoa.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 28.5. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Talent Acquisition -konsultti Tomi Niskanen, tomi.niskanen@barona.fi