KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Yhdistelmätyöntekijä

Työpaikat / Yhdistelmätyöntekijä

Yhdistelmätyöntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hämeenlinna Hotelli- ja ravintola-ala

Hallitsetko perussiivouksen? Pysyykö sinulla myös kauhat ja kattilat käsissä? Jos vastasit kyllä, taidat olla etsimämme yhdistelmätyöntekijä!

Haemme Hämeenlinnan alueelle monitaitoista työntekijää määräaikaiseen kesäloman sijaisuuteen 13.7-2.8.2020 . Työskentely on kokoaikaista ja tapahtuu arkipäivisin klo 9-17 välillä.

Yhdistelmätyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työpäiväsi koostuu pääsääntöisesti monipuolisista siivoustehtävistä ja työpäivääsi sisältyy myös keittiön tehtäviä sekä tiskitehtävien hoitoa. Ruoka tulee usein kohteeseen valmiina, jolloin tehtäviisi kuuluu ruuan lämmitys/energialisukkeen valmistus.

Hakemamme työntekijä on joustava ja tehokas multitaskaaja - hallitset monipuoliset työtehtävät itsenäisesti. Kokemus siivous- sekä keittiötehtävistä tai alan koulutus on vaatimuksena työlle. Kohteeseen päästäksesi tarvitset autoa, jonka lisäksi edellytämme sinulta hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä perusrokotusten voimassaoloa.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.