KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kunnossapidon kesätyöt

Työpaikat / Kunnossapidon kesätyöt

Kunnossapidon kesätyöt

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kotka Kouvola Hamina Loviisa Asennus/huolto

Haemme asiakkaillemme Kymenlaakson alueella kesätyöntekijöitä mekaanisen kunnossapidon avustaviin tehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotantolaitosten tuotanto- ja valmistuskoneiden, kuten sekoittimien, kuljettajien, moottoreiden jne huolto- ja korjaustehtäviä. Lisäksi suoritat työssäsi kiinteistön ennakkohuoltoa ja hoidat muita tukitehtäviä. Toimit tehtävissä kokeneen asentajan apuna.

Toivomme hakijoilta mekaanista osaamista. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi sähköasentajan, koneasentajan, automekaanikon tai muun teknisen alan koulutus, vaihtoehtoisesti kokemuksesi työkaluista ja korjaamisesta voi tulla myös harrastusten kautta! Tätä tehtävää uskallatkin hakea myös puhtaasti suoritetun tutkinnon ja sen aikana suoritettujen harjoitteluiden kokemuksella. Tärkeintä on asenne, sekä uskallus tarttua uusiin haasteisiin! Aiemmat kokemukset kunnossapitotehtävistä ja teollisuusympäristössä työskentelystä katsotaan toki eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.