KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Puuelementtien kokoonpanija

Työpaikat / Puuelementtien kokoonpanija

Puuelementtien kokoonpanija

Hakuaika päättyy 19.04.2020

Heinola Lahti Teollisuus/tuotanto Rakennusala VVR Wood Oy

VVR Wood Oy on erikoistunut puukerrostalojen toimituksiin. VVR Wood on 2014 perustettu kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. VVR Wood Oy on laajentanut puukerrostalotehtaan toimitilojaan Hevossaaressa Heinolassa ja nyt tarpeen kasvaessa haemme yritykseen uusia innokkaita sekä kädentaitoisia tekijöitä puuelementtien valmistukseen.

Haemme työntekijöitä aloittamaan heti keväästä huhti-toukokuun aikana.

Töitä on tarjolla niin puurakentamisen rautaisille ammattilaisille, kuin puuelementtirakentamisesta kiinnostuneille motivoituneille ja oppimishaluisille tekijöille. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöiden parista tai harrastuneisuutta rakentamiseen. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä olet mahdollisesti käyttänyt aikaisemmin teknisiä piirustuksia työsi apuna. Töitä tehdään pääasiassa sisätiloissa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön uudessa ja modernissa tehtaassa kasvavalla ja kiinnostavalla alalla. Tarjolla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa. Töitä tehdään porukalla ja yksin laajasti puutaloelementtien rakentamisen parissa.

VVR Woodilla tehdään töitä 2-vuorossa arkipäivisin.

Mahdollisista lisätiedoista ja hakemuksien käsittelystä vastaa rekrytointiprosessia hoitava Barona, joten osoitathan mahdolliset tarkemmat kysymykset tehtävästä ja hakemukset Baronalle. Yhteyshenkilönä toimii Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Käythän jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana sekä paikkoja täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Korpinmaantie 1, 18100 Heinola