KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sähkö-/automaatioasentajaksi vesivoimalaitosten huoltoon

Työpaikat / Sähkö-/automaatioasentajaksi vesivoimalaitosten huoltoon

Sähkö-/automaatioasentajaksi vesivoimalaitosten huoltoon

Hakuaika päättyy 10.04.2020

Lohja Raasepori Hanko Siuntio Kirkkonummi Salo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme sähkö-/automaatioasentajaa Länsi-Uudenmaan alueelle vesivoimalaitosten kunnossapitoyksikköön pääasiassa päivävuorotyöhön. Asentajan toiminta-alue on painopisteisesti Länsi-Uudellamaalla, mutta työ vaatii tarvittaessa matkustusvalmiutta myös Paimion suuntaan kollegasi toiminta-alueelle. Valittava henkilö rekrytoituu vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme palvelukseen.

Sähkö-/automaatioasentajana pääset työskentelemään vastuullisessa ja oma-aloitteisuutta vaativassa tehtävässä alansa johtavassa yrityksessä. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja haastavat kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät usealla eri vesivoimalaitoksella. Tehtävät painottuvat ennakoiviin huoltotöihin ja sisältävät töitä niin sähkö- kuin mekaanisellakin puolella.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (ammattikoulu tai AMK)
  • Aikaisempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä
  • Kykyä ja halua tarttua niin sähkö- kuin mekaanisen puolen huolto- ja kunnossapitotehtäviin
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Olethan valmis tarttumaan tehtäviin oma-aloitteisesti periksiantamattomalla ja motivoituneella asenteella? Työntekijänä olet tarpeen tullen joustava ja pärjäät myös työkohteiden asiakaskontakteissa. Tarvittaessa pystyt myös työskentelemään hälytystöissä iltaisin ja viikonloppuisin soittorinkiperiaatteella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työhönottopiste on sovittavissa jollekin alueen voimalaitoksista, ja itsenäisessä työssä jopa töiden kotoa aloittaminen voi olla mahdollista.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.