KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kesäduuniin rakennusalalle avustaviin tehtäviin

Työpaikat / Kesäduuniin rakennusalalle avustaviin tehtäviin

Kesäduuniin rakennusalalle avustaviin tehtäviin

Hakuaika päättyy 17.04.2020

Jyväskylä Rakennusala Asennus/huolto Barona Rakennus Oy

Etsimme kesätyöntekijöitä raksalle Jyväskylään! Mikäli olet kevyen rakennuskokemuksen omaava tai rakennusalan opiskelija tai muuten vaan innostunut rakennusalasta, laita meille hakemus!

Joko mietit tulevaa kesää? Kesätyö antaa monelle hyviä kokemuksia tulevaisuuden työuralle tai vaikkapa taukoa nykyiseen työhösi/opiskeluusi. Rakennusalalla ahkerat tekijät pystyvät moneen jos asenne on vain kohdallaan.

Nyt sinulla on tilaisuus käyttää kesä hyödyllisesti ja kerätä kokemusta erilaisista rakennusalan tehtävistä! Palkkaamme jälleen useita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Jyväskylän ja lähialueiden rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi.

Tarjolla on mm. maanrakentajan, aputyöntekijän ja rakennusapumiehen paikkoja.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta mutta katsomme ne eduksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

https://www.youtube.com/watch?v=MTg0sUSCtqs&feature=youtu.be

Edellytykset työnsaannille:

  • Työturvallisuuskortti

Eduksi luettavat asiat:

  • Rakennusalan opiskelija

Hae heti ja tule juttelemaan mahdollisuuksista ajoissa.

0503392257 Tommi Parhiala

0505757511 Mika Salminen

Vapaudenkatu 48-50A, 40100 Jyväskylä