KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Rakennusaputyöntekijä

Työpaikat / Rakennusaputyöntekijä

Rakennusaputyöntekijä

Hakuaika päättyy 16.04.2020

Helsinki Vantaa Espoo Kerava Järvenpää Nurmijärvi Rakennusala

Etsimme ennakkoluulottomia, reippaita ja hyvän fyysisen kunnon omaavia rakennusapumiehiä asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Tiesitkö, että rakennusalalle voi työllistyä ilman aiempaa kokemusta? Työelämä on ollut myllerryksessä viimeisien viikkojen aikana, mutta rakennustyömailla työt jatkuvat. Me pystymme tarjoamaan sinulle erilaisia hommia rakennusalalta esimerkiksi muutamaksi kuukaudeksi. Et tarvitse alalta aiempaa kokemusta rakennusaputyöntekijän hommiin, joten rohkeasti vain hakemusta laittamaan!

Olemme rakennusalan suurin työllistäjä, joten pystymme tarjoamaan laajasti erilaisia työtehtäviä rakennusalalta. Työ koostuu ammattimiehen avustavista töistä, erilaisista kanto- ja haalaushommista sekä eri työvaiheiden helpoista suojaustöistä sekä mahdollisesti siivouksesta ja purkamisesta.

Aikaisempi kokemus tai alan koulutus ei ole välttämätöntä. Pystymme kouluttamaan sinulle työturvallisuuskortin etäyhteyksien kautta, jos sinulla ei sellaista vielä ole. Saat myös meiltä kaikki tarvittavat laadukkaat työvarusteet.

Menestyt varmasti tässä työtehtävässä, kun olet:

• Oma-aloitteinen

• Työhön tarttuva

• Ahkera

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa J-P Loikas 050 353 0671, tai juha-pekka.loikas@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

1. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan

2. Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!

3. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia

4. Panostamme työturvallisuuteen

5. Tarjoamme työntekijöillemme sekä varusteet, että työkalut

6. Koulutamme tarvittaessa kaikki työhön tarvittavat kortit

7. Kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta

8. Baronan oma yhteyshenkilö auttaa sinua aina tarvittaessa

9. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan

10. Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasisoissa ja muissa käytännön järjestelyissä.