KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Teollisuusmaalari

Työpaikat / Teollisuusmaalari

Teollisuusmaalari

Hakuaika päättyy 01.04.2020

Turku Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria kolmivuorotyöhön. Työsuhde on pitkäaikainen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä laadukkaiden tuotteiden parissa yrityksessä, joka pitää työntekijöistään hyvää huolta. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa ruiskumaalaus ja maalattavat tuotteet ovat teollisuuden teräsrakenteita. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Maalaustehtävien lisäksi voit osallistua myös muihin yrityksen tuotantotöihin.

Toivomme hakijoilta:

  • Oman auton käyttömahdollisuutta (tuotantotilat sijaitsevat julkisen liikenteen ulottumattomissa)
  • Aikaisempaa kokemusta ruiskumaalauksesta joko työelämän tai opintojen parista
  • Reipasta asennetta ja joustavuutta työtehtävien suhteen

Valitun henkilön osalta työt alkavat mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi nopeasti. Tehtävä sopii myös uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, mikäli olet nopea oppimaan ja ruiskumaalaus ei ole sinulle täysin uusi asia.

Baronan työntekijänä sinulla on käytettävissäsi laaja työterveyshuolto ja olemme kumppanisi työurasi jokaisessa vaiheessa.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 046 9236044.