KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Pientavarakeräilijäksi Keravalle

Työpaikat / Pientavarakeräilijäksi Keravalle

Pientavarakeräilijäksi Keravalle

Hakuaika päättyy 12.07.2020

Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluaisitko päästä tekemään itsenäistä ja liikunnallista varastotyötä vaatteiden, kosmetiikan sekä kodintuotteiden parissa?

Haemme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä valo-ohjattuun keräilyyn, jossa tuotteet keräillään käsin. Pientavarakeräilijänä pääset työskentelemään vaatteiden, kosmetiikan, asusteiden sekä kodintuotteiden parissa huoneenlämpöisessä ja siistissä logistiikkakeskuksessa Keravalla. Työ vaatii aktiivista, ripeää ja tarkkaa otetta. Työssä pärjää hyvin ilman aikaisempaa kokemusta varastoalalta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys työn alkaessa.

Työt on mahdollista aloittaa joustavasti heinäkuun aikana. Töitä on aluksi tarjolla syyskuun 2020 loppuun asti, mutta myös pidempiaikainen työsuhde voi olla mahdollinen, mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mieleiseltä. Tarjolla olevien työvuorojen määrät saattavat vaihdella viikoittain ja pystyt itse valitsemaan juuri sinulle sopivat työvuorot järjestelmämme kautta. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroissa klo 6-14 arkisin.

Toivomme sinulta:

• Reipasta tekemistä

• Can Do -asennetta työntekoon

• Motivoitumista oman kädenjäljen näkemisestä

Tarjoamme sinulle:

• Kannustavan työympäristön ja työkaverit

• Mahdollisuuden kehittää itseäsi

• Mahdollisuuden vaikuttaa palkkatasoosi omalla tekemiselläsi

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pian! Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!