KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Rakennusalan kesätyöhaku, pääkaupunkiseutu

Työpaikat / Rakennusalan kesätyöhaku, pääkaupunkiseutu

Rakennusalan kesätyöhaku, pääkaupunkiseutu

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Espoo Vantaa Järvenpää Nurmijärvi Kerava Rakennusala

Kesätyöhaku Barona Rakennukselle on nyt auki! Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin pääkaupunkiseudun rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Olemme myös mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, lisätietoa kampanjasta osoitteessa: kesaduuni.org. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on muun muassa rakennusaputyöntekijän, rakennustyöntekijän ja rakennussiivoojan paikkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Järjestämme keväällä työturvallisuuskoulutuksia, joten sinulla on mahdollisuus saada työturvallisuuskortti kauttamme. Rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä kesätyön saamiseksi.

Kesätyöt alkavat kesäkuun puolivälin jälkeen ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

Hae kesätöitä helposti oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Nita Kerola, nita.kerola@barona.fi tai puh. 050 476 0442.

Linkki blogitekstiin, jossa työntekijämme Riku kertoo kesätyökokemuksestaan Barona Rakennuksella: https://careersblog.barona.fi/rakennusapumieheksi-kesaksi-rovaniemelta-helsinkiin

Miksi hakea kesätöihin Barona Rakennukselle?

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan tekijöille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja pystymme tarjoamaan paljon mahdollisuuksia erilaisilta työmailta.

  • Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan
  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!
  • Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia Baronalla
  • Panostamme työturvallisuuteen
  • Tarjoamme työntekijöillemme sekä varusteet, että työkalut
  • Koulutamme tarvittaessa kaikki työhön tarvittavat kortit
  • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa sinua aina tarvittaessa
  • Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan