KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Koneenkäyttäjiä Mikkeliin teollisuuteen

Työpaikat / Koneenkäyttäjiä Mikkeliin teollisuuteen

Koneenkäyttäjiä Mikkeliin teollisuuteen

Hakuaika päättyy 31.03.2020

Mikkeli Teollisuus/tuotanto Mölnlycke Health Care Oy

Oletko sinä jo koneenkäyttäjänä kokenut, ammattitaitoinen, alalle kouluttautunut ja uutta työtä etsimässä? Voit olla myös alalle ammatillisen koulutuksen kautta kokemusta hankkinut, ripeä ja tekevä hyvä tyyppi. Nyt on juuri sinulle sopiva paikka etsinnässä: toistaiseksivoimassa oleva työsuhde, täysillä tunneilla, vakaassa ja luotettavassa teollisuuden alan paikallisessa yrityksessä. Lisäksi etsimme koneenkäyttäjiä eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävässä työskentelet tuotannon koneenkäyttäjänä ja vastaat valmistuslinjan koneen käytöstä, konesäädöistä, sekä käyttäjäkunnossapidosta. Työhösi kuuluvat myös laadunvalvonta, pakkaus ja muut koneenhoitoon liittyvät prosessityöt.

Paikka tarjoaa vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla sekä mukavat työkaverit sekä modernit ja siistit työskentelyolosuhteet. Lisäksi etsitään koneenkäyttäjiä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Tehtävän rekrytointiprosessista vastaa Barona Mikkeli. Lisätietoja antaa Baronalta Pia Vänninen p. 050 591 0611

Mikäli työ tuotannon ja teollisuuden töiden parissa kiinnostaa, niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Hakijoita paikkaan tulee olemaan paljon, joten täytä hakemuksesi huolella, jotta osaamisesti, koulutuksesi ja persoonasi tulee parhaiten esille.

Älä turhaan odota viimeistä hakupäivää, sillä valintaprosessi lähtee käyntiin jo hakuajan aikana!Huomioimme haussa vain sähköisen hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.