KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki Bar Purje, Luvia

Työpaikat / Kokki Bar Purje, Luvia

Kokki Bar Purje, Luvia

Hakuaika päättyy 12.07.2020

Eurajoki Pori Rauma Hotelli- ja ravintola-ala CAFE LOGO OY

Etsimme nyt asiakkaallemme kokkia kesäksi Luvialle ihanaan rantaravintolaan Bar Purjeeseen.

Haemme rantaterassi/ravintola Bar Purjeeseen kokkia. Bar Purje sijaitsee Luvialla Laitakarin venesataman kupeessa. Työt alkavat heti ja töitä on tarjolla kesäsesongin ajan. Voit olla juuri koulusta valmistunut tai jo kokeneempi, kunhan asenteesi on kunnossa. Voimme muokata työtehtäviäsi osaamisesi mukaan ja lisätä vastuuta ajan myötä. Ravintola on auki nykyisten määräysten mukaisesti ja työvuorot ajoittuvat aukiolojen mukaisesti niin arkena kuin viikonloppunakin. Työsuhde on tarvittaessa paikalle kutsuttava.

Viehättävässä ympäristössä sijaitseva Bar Purje on mukava työpaikka. Työpäiviä maustaa aito ravintola-alan huumori ja hyvä yhteishenki. Töitä tehdään hyvällä hengellä ja asiakaslähtöisesti!

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinut höystetty huumorilla ja hyvällä paineensietokyvyllä. Välillä on rauhallisempia hetkiä, mutta etenkin yksityistilaisuuksissa tarvitaan ripeyttä ja organisointikykyä. Bar Purjeen ruokalista on monipuolinen mutta simppeli. Se koostuu pääasiassa perus pihvi-, kana- ja kalaruuista. Haluathan tarjota asiakkaille vain parasta!

Edellytykset työnsaannille:

  • Alan koulutus
  • salmonellatodistus

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksen tulemaan Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työstä antaa Satu Laitinen/ Barona 0409229207