KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kesätyöntekijöitä tuotantoon Sastamalaan

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä tuotantoon Sastamalaan

Kesätyöntekijöitä tuotantoon Sastamalaan

Hakuaika päättyy 31.03.2020

Sastamala Huittinen Tampere Nokia Vesilahti Teollisuus/tuotanto FP Finnprofiles Oy

FP Finnprofiles Oy on pitkän historian omaava, kansainvälisesti toimiva perheyritys Sastamalassa, jonka tavoitteena on olla alansa paras asiakaskohtaisten tiivisteiden valmistaja. Yrityksemme yli kolmen vuosikymmenen kokemus on tuonut ainutlaatuisen ymmärryksen asiakkaidemme toimialoista ja niiden asettamista vaatimuksista. Näihin vaatimuksiin vastaamme kehittämällä jatkuvasti uusia tuote- ja jatkojalostusratkaisuja, pitämällä tehtaamme nykyaikaisina, tehokkaina ja ympäristöystävällisinä sekä vaalimalla osaavan ja motivoituneen henkilökuntamme ammattitaitoa, joka on tärkein voimavaramme. Näin voimme tuottaa tuhansia erilaisia, kulloiseenkin tarpeeseen räätälöityjä tiivisteratkaisuja laadukkaasti, innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti.

Haemme FP Finnprofiles Oy:lle Sastamalaan kesätyöntekijöitä tuotantoon. Työt alkaisivat kesäkuussa ja jatkuisivat elokuulle. Työtä tehdään tiimissä niin tiimi työskentely taito on tärkeää.

Tulet työskentelemään erilaisissa tuotannon tehtävissä aamuvuorossa.

Toivomme hakijalta:

-Kokemusta teollisuudessa työskentelystä

-Reipasta ja toimeliasta työotetta

-Kykyä työskennellä tiimissä

-Täysi-ikäisyyttä

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja tästä mahdollisuudesta, kerrothan rohkeasti meille osaamisesi ja laitat hakemusta palkkatoiveineen Baronan sivujen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, otathan yhteyttä: jani.sjolund@barona.fi tai Puh. 050 4347226.