KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokoonpanija vaativien teollisuustuotteiden pariin

Työpaikat / Kokoonpanija vaativien teollisuustuotteiden pariin

Kokoonpanija vaativien teollisuustuotteiden pariin

Hakuaika päättyy 15.04.2020

Tuusula Kerava Järvenpää Vantaa Hyvinkää Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme kokoonpanijoita pitkäkestoisiin työsuhteisiin Tuusulaan.

Työtehtävät koostuvat laitteiden kokoonpanosta ja laiteputkiasennuksista, jossa materiaaleina on ruostumaton ja haponkestävä teräs. Työssä pääset asentamaan erilaisia komponentteja, putkistoja ja verhoilupaneeleita.

Menestyminen työtehtävissä vaatii metalli- ja/tai putkiasentajan koulutusta ja usean vuodenkokemusta vastaavista tehtävistä, lisäksi toivomme sinun olevan piirustusten lukutaitoinen.

Toivomme sinun olevan luonteeltasi oma-aloitteinen, reipas ja itsenäisen työotteen omaava henkilö, jolla on aito kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle erinomaiset henkilöstöedut, vastuullisen ja haastavan työn ainutlaatuisten tuotteiden tuotannossa hyvissä työolosuhteissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Jouni Kontunen puhelimitse 040 837 3728 tai sähköpostitse jouni.kontunen@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.