KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Osakokoonpanija ABB Juvanmalmille

Työpaikat / Osakokoonpanija ABB Juvanmalmille

Osakokoonpanija ABB Juvanmalmille

Hakuaika päättyy 31.03.2020

Espoo Teollisuus/tuotanto ABB Oy

Onko sinulla kova asenne ja etsit itsellesi kokoonpanotyötä?

Haemme arvostetulle, kansainväliselle, asiakasyrityksellemme ABB Oy:lle osakokoonpanijoita määräaikaisiin työsuhteisiin Espoon Juvanmalmille. Työtä tehdään kokoaikaisesti päivävuorossa, ja yrityksen sijainnin vuoksi oma auto katsotaan eduksi. Toivomme sinulta kuitenkin valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä.

Mitä tulet tekemään töissä?

Työtehtävät koostuvat pääasiassa mekaanisista ja tarkkuutta vaativista kokoonpanotehtävistä. Lisäksi työhön kuuluu laakereiden konepesua sekä pakkausta. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi, sillä koottavat osat haetaan sen avulla varastosta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittämään osaamistasi ammattimaisessa ja osaavassa työympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen sekä hyvät työskentelyolosuhteet.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta ennen kaikkea kovaa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan. Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää oppimiskykyä. Aikaisempi työkokemus sekä kiinnostus teollisuuden tuotantotöitä kohtaan katsotaan hakijan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikimmiten. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja valinnat tehdään, kun sopivat henkilöt löytyvät. Kysymyksiin tarvittaessa vastaa Baronalta Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi.