KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki Attendolle Joensuuhun

Työpaikat / Kokki Attendolle Joensuuhun

Kokki Attendolle Joensuuhun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Joensuu Hotelli- ja ravintola-ala Attendo Oy

Omaat kokemusta henkilöstöravintolan keittiöstä tai suurkeittiöstä ja etsitkö kesäksi töitä? Olisko aika aloittaa uusi KESÄTYÖsuhde?

Me emme pelkää makua!

Etsimme Attendon hoivakotiin Joensuun Noljakkaan kokoaikaiseen työsuhteeseen KOKKIA 6 viikolle kesällä 2020. Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille sekä keittiöstä lähtee myös ateriat muutamalle muulle yksikölle. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa sekä terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Laitosruoan aika on ohi!

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta!

Hyvä ruoka on hyvää makua! Ja jos sinulla on hyvä maku, hae tätä paikkaa!

Hoivakodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. 300 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Milloin: Etsimme työntekijää ajalle 22.6.-3.7. sekä 3.-28.8. Keittiössä ei tarvitse työskennellä yksin vaan tiimikaverin kanssa.

Sinä: Sinulla on jo aiempaa työkokemusta henkilöstöravintolan tai muun suurkeittiön kokin työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen sekä tehokas tiimitekijä, jolle keittiön työskentelytavat sekä laitteet ja koneet ovat jo tuttuja. Puhut myös sujuvaa suomen kieltä sekä sinulla on hygieniapassi. Salmonellatodistus tulee esittää ennen työn alkua.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Rekrytointia hoitaa Barona, lisätietoja Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Noljakankaari 34, 80140 Joensuu