Lavaamotyöntekijä kylmävarastoon

Työpaikat / Lavaamotyöntekijä kylmävarastoon

Lavaamotyöntekijä kylmävarastoon

Hakuaika päättyy 01.03.2020

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Hei sinä fyysinen kaveri! Haluaisitko päästä kesäkuntoon ja kasvattaa lihaksia, mutta kuntosalilla käyminen ei oikein innosta? Vai tahdotko kenties lisäboostia vaikka salitreenin kylkeen? Jos vastasit kyllä, niin tämä duuni on just sua varten!

Tässä työssä tarkkuus ja ripeys ovat valtteja! Haemme varastotyöntekijöitä Vantaan Viinikkalassa sijaitsevalle kylmävarastolle. Työtä tehdään pakattujen elintarvikkeiden parissa viileässä ympäristössä (noin +4 astetta), mutta työ on sen verran fyysistä, että sinulle ei varmasti tule kylmä!

Päivittäisiin työtehtäviisi sisältyy esimerkiksi kuljetuslaatikoiden lavoittamista, lajittelua sekä lavojen siirtelyä, mutta myös muita yleisiä varastotehtäviä tarpeen vaatiessa. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 06-23 välille, mutta arvostamme, jos pystyt tekemään myös tarpeen mukaan yövuoroa klo 22-06. Eli kaikki vuorot ovat mahdollisia!

Työ on ajoittain erittäin raskasta ja vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa sekä rutiininsietokykyä. Työn tahti on myös ajoittain nopeaa, jolloin tarkkaa työnjälkeä pitäisi edelleen tuottaa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen osaamista. Aiempi varastokokemus ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme uudet työntekijät huolellisesti kaikkiin työvaiheisiin.

Jos siis koet voimasi kestävän tämän haasteen, niin laita hakemusta sisään! Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laske käsipaino hetkeksi kädestäsi, ja hae tätä paikkaa välittömästi!

PS. Tsekkaathan myös ilmoituksen yläosassa olevan videon lavaamotyöntekijän työstä!