Kesätyöntekijöitä Wihurin Metro-tukkuun

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä Wihurin Metro-tukkuun

Kesätyöntekijöitä Wihurin Metro-tukkuun

Hakuaika päättyy 29.02.2020

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Onko sinulla kesätyöt haussa? Haluaisitko päästä tekemään esimerkiksi äänikeräilyä tai trukkitöitä? Miltä kuulostaisi työkokemuksen kartuttaminen viihtyisässä työypäristössä? Tai miltä kuulostaisi mahdollisuus vaikuttaa oman palkan muodostumiseen suoritteiden kautta?

Etsimme nyt Wihurin Metro-tukun Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen kesätyöntekijöitä moniin eri tehtäviin. Työt voivat pitää sisällään esimerkiksi äänikeräilyä, vastaanottoa, trukkitöitä tai terminaalissa työskentelyä. Työympäristö vaihtelee tehtävän ja käsiteltävien tuotteiden mukaan ja voi olla lämmin, viileä (noin + 2 astetta) tai pakkanen (noin - 25 astetta). Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa. Halutessasi sinulla saattaa olla mahdollisuus päästä tekemään myös jatkuvaa yövuoroa klo 22-06.

Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, vaikka ei siitä haittaakaan ole, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään perehdytys. Toivomme sinulta kuitenkin reipasta ja ripeää työotetta, positiivista asennetta työntekoa kohtaan, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Haastattelut aloitetaan heti ja aloitukset tehtäviin voidaan järjestää joustavasti huhti- ja toukokuun aikana. Työsopimuksen keston voimme räätälöidä oman käytettävyytesi mukaan, mutta ensisijaisesti toivoisimme sinun voivan sitoutua ainakin elokuun loppuun saakka. Halukkaille ja hyvin töissä pärjänneille henkilöille meillä saattaa olla mahdollisuus tarjota töitä myös kesän jälkeen.

Jätä hakemuksesi heti ja pääset vaikuttamaan millaisiin tehtäviin, vuoroihin ja työympäristöön sinä haluaisit päästä!