Kokki kesäksi Mestaritalliin

Työpaikat / Kokki kesäksi Mestaritalliin

Kokki kesäksi Mestaritalliin

Hakuaika päättyy 15.03.2020

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintola tarjoaa asiakkailleen maittavan lounaan, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana ravintola on legendaarinen ja viikonloput täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Kokki, haluatko viettää kesäsi helteessä mukavien ihmisten seurassa? Nyt siihen on mahdollisuus koska Ravintola Mestaritallin keittiön uunit ja piisit hohkaavat ympärilläsi lämpöä koko kesän. Voit jopa saada kauniin ja kestävän rusketuksen työmatkoilla.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen 1.5.- 6.9.2020, sopimustuntien olleessa 112,5h/3vko. Perehdytys alkaa huhtikuun viimeisellä viikolla ja määräaikaisen loppumisen suhteen on joustovaraa.

Koska olet tärkeä osa kesätiimiä, neuvotellaan kanssasi kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kuulostaako hyvältä?

Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Merikannontie 6, 00260 Helsinki